De beste norske IT-/teknologi-nettstedene

På kontoret mitt har jeg en egen skjerm som til enhver tid viser min «newsdesk» på GoodNoows.com. I den tjenesten kan du legge til alle RSS-feeds du måtte ønske, og fordele dem i kategorier. Her er en liten oversikt over de norske IT-/teknologi-nettstedene jeg følger. Jeg kan anbefale å følge disse, da de gir deg den daglige informasjonen du trenger om det som skjer innenfor teknologiverdenen. Alle nettstedene/bloggene har RSS-feed.

Ett krav til å bli nevnt på denne listen er at nettstedene/bloggene må oppdateres med flere saker hver måned – helst flere hver uke. Det må presiseres at det ikke finnes iPhone/Apple-kilder på denne listen, da jeg selv ikke benytter Apple-produkter.

GoodNoows.com

Nettsteder: 

Aftenposten Digital
Computerworld
Dagens IT
Digi.no
Digitalnytt
DinSide
Droidnytt
ITAvisen
ITPro
Klikk Teknologi
Lyd & Bilde
Mobili.no
NRKbeta
PC World Norge
Tek.no (feed for akam.no, amobil.no, mobilen.no, hardware.no, insidetelecom.no og teknofil.no)
Teknisk Ukeblad
Teknologia

Blogger: 

Eirik Newth
Eivind Jonassen
Gaute.me
HansPetter.info
Martin Bekkelund
Morten P. Røvik
Morten Prom
Teknolicious

Har du tips om flere teknologinettsteder/-blogger som bør følges? Tips meg gjerne i en kommentar.

Skriv kommentar