36 funn på én dag og fullført A-Å-challenge!

36_litenDagen i dag ble bra! I dag hadde jeg to hovedmål: Det ene var å sette ny rekord for antall funn på én dag. Det klarte jeg! Det andre var å fullføre A-Å-challengen, der man skal ha funnet minst én cache som begynner på alle bokstaver i alfabetet. Det klarte jeg også!

Jeg trodde ikke jeg skulle klare å sette ny rekord for antall funn på én dag her på Sunnmøre, ettersom jeg allerede har funnet de fleste cacher her. Men det gikk, takket være den nye trailen som brukeren Y? O! har lagt ut i Fasteindalen i Sykkylven. Trailen i Fasteindalen ga meg også de to siste bokstavene jeg manglet for A-Å-challengen: X og Z.

Turen startet med ferga mot Sykkylven kl. 08:10 i morges, og jeg var ferdig på Skodje kl. 15:40. Først tok jeg cachene i og i nærheten av Fasteindalen, før jeg kjørte mot Hellesylt for å finne den nye kirkecachen der. Så ble det en svipptur innom Valldal for ett funn der før jeg vendte snuten mot Skodje for tre funn på tampen.

Ny rekord ble altså 36 geocacher på én dag. Den forrige rekorden var på 34. :)

Bildet er fra cachen Ramstaddal kai.
Bildet er fra cachen Ramstaddal kai.

 

 

Skriv kommentar