App-tips: BreakFree

“Nei huff, i dag tror jeg at jeg har brukt smarttelefonen alt for mye!” Høres dette velkjent ut i dine ører? Du kan få en full oversikt over mobiltelefonbruken din med appen BreakFree. Så slipper du å lure på hvor mye du har brukt den.

For en ukes tid siden kom jeg på at det hadde vært interessant å sjekke hvor mye jeg bruker smarttelefonen min. Enkelte dager brukes den ganske mye. Derfor prøvde jeg å finne en app som kunne holde oversikten for meg. Da fant jeg appen BreakFree, en app som holder styr på hvor mange ganger du låser opp telefonen din i løpet av en dag og registrerer hvor mange timer/minutter du har brukt den. Appen gir deg også en såkalt “Addiction score” i form av et tall som beveger seg fra grønt, via gult til rødt (for mye bruk).

Du kan se dagens bruk og sammenlikne bruken på uke- eller månedsbasis. Da kan du enkelt se hvilke dager du bruker telefonen mest og hvilken gjennomsnittlig bruk du har i løpet av en uke eller måned.

Appen har også noen hendige verktøy for å slå av varsler, internett og avvise samtaler, i tilfelle du ikke vil bli forstyrret.

En av de beste funksjonene, etter min mening, er oversikten over hvilke apper du bruker mest i løpet av en dag. For min del er ofte Facebook-appen på topp på lista. Du kan også velge å utelukke opptil fire apper fra “regnskapet”, slik at de ikke telles med.

Appen finnes til både Android og iPhone.

Her har jeg nok brukt telefonen litt for mye i løpet av dagen.

 

Skriv kommentar