Challenge 2018: 52 toppturer!

Jeg har satt meg et mål om 52 toppturer i løpet av 2018. I 2017 har jeg ikke vært på like mange toppturer som tidligere år, så i 2018 må dette ta seg opp igjen.

Målet er altså 52 toppturer i løpet av året, og da vil dette være turer som er over en viss varighet og gåavstand samt har en del høydemeter. De laveste toppene som teller vil være ned mot 200 moh., men ikke lavere enn det. Her på Sunnmøre er det nemlig mange kystnære topper som er ned mot 200 moh., så de må nesten telle med i regnskapet. Jeg håper å kunne besøke en del topper jeg har vært på tidligere, men også en del nye.

Jeg skal dele rapporter og bilder fra turene her i bloggen og på sosiale medier. Alle turene blir også lagt ut på Peakbook.

Følg meg på Facebook, Twitter og Instagram.

Skriv kommentar

Back to Top