En spesiell cachetur

Det ble en meget spesiell cachetur i dag. Jeg fant ut at jeg ville benytte anledningen til å ta en tur til Geiranger og Trollstigen, ettersom ingen cruiseskip hadde meldt sin ankomst til Geiranger i dag. Dette viste seg å være lurt, for det var faktisk mulig å parkere i sentrum av Geiranger og bevege seg uten å bli tråkket helt ned.

Imidlertid fikk jeg en bitteliten nedtur på toppen av Dalsnibba, der smarttelefonen min takket for seg med en svær sprekk i skjermen. Jeg hadde heller ikke med noen backup-telefon. Dermed ble det ikke cachefunn på Dalsnibba, og cachejakten stoppet etter dette. Resultatet ble dermed bare 7 funn (planen var 19). Dermed gikk turen tilbake til Norddal for å vedlikeholde cachen min der, samt videre mot Trollstigen der jeg skulle vedlikeholde min cache “Highest road point“.

Turen stoppet imidlertid brått midtveis mellom Valldal og Trollstigen, der jeg var bil nummer 10 som ankom etter en alvorlig bussulykke der en turistbuss med 41 østeuropeere kjørte av veien, rullet ned en skråning og havnet på taket. Det var fryktelig trist å få høre at én person omkom og mange ble skadet. To og en halv time ble vi stående ved ulykkesstedet før vi fikk kjøre videre. Jeg fikk en god og trivelig prat med en mann fra Finland som var alene på ferie i Norge. Det var ganske spesielt å se alle turistene på bussen som var i sjokk.

Tross alt betyr Geocaching eller en ødelagt smarttelefon ingenting; det er selve livet som betyr noe. En fin bonus i dag ble at jeg fikk logget min aller første earth cache (“Geirangerfjorden“).

Her er noen bilder fra turen:

Ørnesvingen
Ørnesvingen

 

Geiranger
Geiranger

 

Geiranger sentrum
Geiranger sentrum

4

 

Norsk Fjordsenter
Norsk Fjordsenter

 

Trappene opp mot hotellet
Trappene opp mot hotellet

 

Dalsnibba
Dalsnibba

Skriv kommentar