Fanget i oversikt-fellen!

Jeg liker å ha oversikt. Jeg har god oversikt, både over hvilke bevegelser jeg har på bankkontoen, hva som står i min Google-kalender til enhver tid og hva som går på TV. Jeg omgir meg med gule lapper. Som punktlig og ryddig planleggingsfetisjist er jeg fanget i oversikt-fellen.

Med alskens teknologiske duppeditter i umiddelbar nærhet hver bidige dag – smarttelefon, PC’er og nettbrett – har jeg total oversikt over alt som går på alle TV-kanaler til enhver tid. Og jeg kan bestemme hva jeg vil se og når jeg vil se det, enda mer nå enn før, ettersom jeg nylig har kastet ut den tradisjonelle TV’en fra huset og kun ser på nett-TV. Jeg går aldri mer glipp av Brille, Asbjørn Brekke-show, Migrapolis, Boligjakten, Trygdekontoret eller Filmbonanza. Eller? Jo mer jeg har å se på – jo større utvalget er – jo mindre tid får jeg til å se på det, virker det som.

Det lønner seg visst ikke å ha full oversikt. Det spiser opp tiden min, og jeg går glipp av mye. Man kan vel dermed ikke si at teknologiske duppeditter bare er til hjelp. Men de er i det minste til god underholdning! :)

Skriv kommentar