For en suksess!

Mitt femårige prosjekt Okkupasjonen live: 1940 – 1945 har blitt en stor suksess med over 6000 følgere på Facebook og over 3000 på Twitter.

Prosjektet varer fra mars 2018 (tilsvarer mars 1940) til 8. mai 2023 (tilsvarer frigjøringsdagen 8. mai 1945). Hver dag postes det relevante innlegg og hendelser fra respektive dato under krigen. Les mer om prosjektets formål her.

Omtale i media

Jeg har vært heldig og fått flere omtaler i media, blant annet i lokalavisene Øy-Blikk og Nytt i uka. Jeg har også blitt intervjuet på NRK Møre og Romsdal: Klikk her for å høre sendingen (litt lydforsinkelse mellom reporter og meg).

 

Vil du bidra?

Jeg har en innsamling gående på Spleis for å samle inn penger til prosjektet. Dette er et frivillig, ideelt og ikke-kommersielt prosjekt uten oppstartsmidler. Hittil har det kommet inn 4100 kroner fordelt på 21 givere. Fantastisk!

Midlene som samles inn går i hovedsak til innkjøp av gode kilder og litteratur, men også til fremming av betalte innlegg på Facebook og Twitter for å øke følgermassen. Det er nå 13 dager igjen av innsamlingen min, og hvis du ønsker å gi en liten julegave til prosjektet er det meget velkomment!

Følg denne lenken for å støtte prosjektet.

Treffer mange

Prosjektet treffer tydeligvis mange som er interesserte i historien vår. En rekke hyggelige tilbakemeldinger er mottatt både på Twitter og Facebook, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

Back to Top