Jobb med nettleservinduer side om side

Etter tips fra Per-Øyvind VatneholGoogle+ Norge har jeg lyst til å nevne et par kjekke programtillegg for å jobbe med to nettleservinduer side ved side på en enkel måte. Det ene programtillegget er NiftySplit for Chrome, og det andre er Tile Tabs for Firefox. Mange sitter og jobber med ganske store skjermer. Da kan det være hensiktsmessig å utnytte skjermflaten på best mulig måte, ved å ha vinduer side om side.

Selv har jeg en Philips Brilliance 27″ som hovedskjerm på kontoret, og den passer perfekt til å ha nettleservinduer side ved side. Da har jeg vårt nettbaserte kundesystem på venstre side, og vårt “help desk”-system på høyre side. På min skjerm nummer to på kontoret følger jeg med på min RSS-strøm fra Goodnoows, og kan ved bruk av Niftysplit åpne artiklene jeg vil lese i høyre vindu (bildet over). Da slipper jeg å navigere mellom nettleservinduer og/eller tabs hele tiden.

Begge programtilleggene har en rekke innstillinger for størrelse og sammensetning av vinduene. Du kan tilpasse dette akkurat som du vil. Anbefales!

Skriv kommentar