Ny jobb og nytt kontor!

Ja, jeg har fått meg ny jobb! Eller det vil si; min gamle arbeidsgiver gjennom 12 år har headhuntet meg til en ny stilling som innholdsutvikler og 2. linje supportmedarbeider. Kjempegøy! Jeg gleder meg til å bidra for dem igjen! I dag var første arbeidsdag.

Digital Garden AS er landets nest største ISP (Internet Service Provider) og leverandør av internett-tjenester for alle kundegrupper. Vi er en akkreditert registrar for toppnivådomener over store deler av verden. Vi leverer tjenester innen domeneregistrering, webhotell og e-post under merkevarene FastName og UniWeb, samt profesjonelle løsninger innen webdesign og -programmering. Mer enn 250.000 mennesker bruker våre tjenester.

Arbeidsgiveren min har hovedkontor i Tønsberg, men jeg kommer til å jobbe fra eget kontor i Ålesund. Kontoret mitt er på Daaeskogen Kontorfellesskap, i Daaeskogen Næringsbygg på Moa, 7 minutters gange hjemmefra. Perfekt plassering!

Noen bilder:

kontoret
Det meste på plass!
kontoret_3
Et hyggelig kontormiljø.
kontoret_2
Lobby.
kontoret_1
Kaffemaskin er selvsagt på plass.

 

Skriv kommentar