Kjærlighet ved første blikk!

Overskriften henspeiler på bokelskere.no, et utrolig fantastisk nettsted for oss bokelskere. Jeg ble umiddelbart forelsket da jeg opprettet egen konto der.

“Bokelskere.no er et skinnende nytt nettsted for alle som elsker bøker”, heter det på bokelskere.no/om. Og det har de 100% rett i; nettstedet er skinnende på alle mulige måter. Jeg vil også påstå at nettstedet er meget nyskapende. Det forundrer meg ikke om ett av de store mediehusene kjøper opp nettstedet etter hvert, og da kan gründerne André og Tore risikere å bli millionærer. Og det er fortjent.

På bokelskere.no kan man nemlig opprette en stor database med alle sine bøker og sortere dem i “bokhyller”, du kan finne all mulig slags litteratur du er interessert i, og du kan følge andre bokelskere og få tips om hvilke bøker som bør leses. En meget nyttig funksjon er at du kan se hvem som har akkurat dine bøker i sin boksamling. Da er det enkelt å finne andre brukere som liker samme type litteratur som deg.

I skrivende stund har jeg lagt inn 94 bøker i min database, spredt på flere bokhyller. 23 av disse har jeg lagt i bokhyllen “Skal leses”. Minst halvparten av bøkene jeg har lagt i “Skal leses”-bokhyllen har jeg oppdaget gjennom bokelskere.no, enten via søk eller via andre brukeres anbefalinger. Listen er dermed lang over bøker jeg skal kjøpe…

André hos bokelskere.no har bekreftet at de vil lage en Twitter-profil, men inntil videre kan du følge hva folk skriver om bokelskere.no på Twitter her. Jeg har tatt meg den frihet å opprette fanside på Facebook. Bli medlem av fansiden!

Besøk bokelskere.no i dag, og opprett en profil. Du blir nok forelsket med en gang du også…

3 Comments

 1. Hummlen

  Det var jammen en diger haug med bøker som “skal leses”.

  Den som het “Maktmennesket i menigheten” handler om noe som er ganske interessant. Boken har kommet i flere utgaver,og den siste har faktisk blitt “forsnillet” litt tror jeg.

  Mener og huske at han skrev i en tidligere utgave at han trodde at enkelte psykopater kunne ha overnaturlige evner. Dette tror jeg han hadde rett i. Jeg tror rett og slett noen kan ha en demonisk inspirert intuisjon og/eller evne til å “binde” andre. Noen kan bokstavelig talt “tvinge” folk til å gjøre det de vil uten at ofret egentlig forstår hvordan dette skjer. De kan skape en “tilstand” hvor folk bare ser det psykopaten åpenbarer for dem.

  Hitler var en middelmådig mann. Likevel demonstrerte han disse fenomenene på en helt utrolig måte. De tyske journalister kunne si etter krigen at de trodde de skrev det de selv ønsket. Men da de leste det de hadde skrevet i ettertid innså de at de kun skrev det de trodde var politisk korrekt. Dette hadde rett og slett blitt “sannheten” for dem.

 2. Hessel

  Jeg er enig med deg: psykopater kan godt ha overnaturlige evner. Det står jo i Bibelen også, at denne verdens fyrste (satan) kan gjøre tegn og under. Bare så synd at mennesker blir brukt eller lar seg bruke av satan. Vi lever i en verden med åndskamp, mellom åndehærene i himmelrommet.

Skriv kommentar