Overgang fra Goodnoows til Inoreader

Lenge har jeg brukt Goodnoows som RSS-leser på PC. Nå har imidlertid Goodnoows slitt lenge med tjenesten sin, i form av treghet og at feedene ikke lastes inn (blank side). Dermed har jeg slettet min Goodnoows-konto og opprettet en ny konto hos Inoreader.

Jeg abonnerer for tiden på mer enn 60 nyhetsfeeds, om alt fra IT, teknologi, psykologi og helse til film og kultur. Denne mengden med RSS-abonnementer taklet tydeligvis ikke Goodnoows lenger, men hos Inoreader er det en sømløs opplevelse! Tjenesten er gratis, den har flere oppsett for visninger og mulighet for en rekke innstillinger. Om ønskelig kan du betale litt for å få flere funksjoner, men jeg har ikke ennå sett noen grunn til å betale. Inoreader likner på Feedly eller tilsvarende tjenester, men jeg synes Inoreader er den beste.

Inoreader har også app for både iPhone og Android.

inoreader

Skriv kommentar