Planen er klar!

Ja, det blir cachetur på egen hånd i år også. Blir deilig å få noen dager alene og farte rundt! Turen går fra Ålesund via Dombås, Beitostølen, Uvdal, Numedal, Kongsberg, Notodden, Odda, Voss og Førde til Stadlandet.

Først blir det noen dager på hytta i Uvdal før jeg drar til Kongsberg.

Les mer: Hva er Geocaching?

Event i Kongsberg

planen er klar
Klikk på kartet for å se hele ruta

Det blir jazzevent i Kongsberg dette året også: Meet & Greet – Jazzfest 2017. Velkommen, du som vil, torsdag 6. juli kl. 15 (GC73CBT).

Vi hadde et kjempefint event under Kongsberg Jazzfestival i fjor, der 21 deltakere signerte loggboka. Vi får håpe på like fint vær i år, samt enda flere deltakere.

To netter på Voss

Jeg har lagt inn to overnattinger på Voss, slik at jeg får cachet en hel dag i området der. Det blir fint å oppleve en liten del av Vestlandet som jeg bare har kjørt forbi før. Etter Voss går turen mot Stadlandet.

Planlagt med Cachetur.no

Turen er selvfølgelig planlagt med det flotte verktøyet Cachetur.no. Jeg har foreløpig 128 cacher på planen, men det kan jo fort blir mer.

Jeg håper å se noen av leserne mine på turen, enten på eventet i Kongsberg eller andre tilfeldige steder. :)

Les også min rapport fra cacheturen i fjor.

Skriv kommentar