Snart klart for tur!

Ja, nå nærmer det seg cachetur med stormskritt! Neste uke blir det ferietur og fjellturer. Turen går blant annet til Beitostølen, Uvdal, Kongsberg, Notodden, Odda og Voss.

Mange kommuner å besøke

Foreløpig har jeg 130 cacher på lista mi, i 7 fylker og 36 kommuner.

Turen vil bestå av både fjellvandring, trening og Geocaching – ja, alt jeg liker å gjøre! Jeg har gledet meg til turen i mange måneder allerede. Jeg er jo en person som liker å reise alene. Da får man masse ro til å gjøre akkurat det man vil, og man kan til og med cache midt på natta hvis man vil det. Det blir noen fantastiske dager, og jeg håper på ganske greit vær.

Jeg gleder meg spesielt til å få logget mine første cacher i Rogaland og Hordaland, to fylker som jeg mangler i statistikken. Etter disse er logget har jeg bare Østfold, Nordland, Troms og Finnmark igjen.

Nå gjenstår bare å skrive ut turplanen fra Cachetur.no, laste ned PQ’er/lister til Geocaching-appen og c:geo på to telefoner, samt pakke bilen med alt som hører til. Sjekk min utstyrsliste for hva som er lurt å ha med på cachetur.

Event i Kongsberg

Som flere av dere kanskje vet, så har jeg event under Kongsberg Jazzfestival også i år. Gleder meg til å møte flere av dere der. (Les turrapporten min fra i fjor).

Jeg kommer nok til å rapportere en del fra turen her i bloggen samt på min Instagram-profil. Følg meg på Instagram, så får du med deg det meste! Kanskje vi ses? Jeg kjører i hvert fall rundt med en svart VW Passat med Geocaching-logo og TB-kode bakpå. :)

Relaterte innlegg:
Hva er Geocaching?

 

Skriv kommentar