Sommertur dag 2: Uvdal

Dag 2 av sommerturen min tilbringes i Uvdal, i firmahytta ved Uvdal alpinsenter. Etter gårsdagens intensive caching slapper jeg litt av i dag.

Jeg har tre cacher her i Uvdal (GC6VRBR, GC6W6FB, GC6W6PF). Disse utførte jeg vedlikehold på i dag. 2 av 3 var i orden, mens den tredje var borte. Så da måtte en ny og større boks på plass. :) Kom igjen og finn, folkens!

Jeg fikk også lagt ut en ny boks ved en cache som heter “By the way” borti veien her. Denne cachen er ikke min, men tenkte det var greit å utføre litt vedlikehold på vegne av eieren. Boksen var borte, og siden denne cachen har eksistert i 12 år ville jeg gjerne gjøre mitt for at den skal bestå.

I morra blir det fjellvandring på Hardangervidda. :)

Bilder fra i dag

Alt i orden med denne cachen.
Tøddøla er så usigelig vakker!
Alt ok med denne cachen også.

 

 

Skriv kommentar