Sommertur dag 4: Event, caching og konsert i Kongsberg

Dag 4! I dag forlot jeg hytta ved Uvdal alpinsenter og kjørte nedover Numedal mot Kongsberg. Fikk tatt noen cacher underveis, som jeg skulle rekke før eventet jeg skulle ha i jazzbyen kl. 15.

Jeg rakk å finne noen cacher før jeg svingte inn på parkeringsplassen ved jernbanestasjonen i Kongsberg. Da hadde jeg en times tid å slå ihjel før eventet skulle begynne. Tok en tur innom Kiwi, og på vei ut traff jeg geocacheren “jomale”! Hun deltok på eventet mitt i Kongsberg i fjor sommer og et event jeg hadde i hytta ved Uvdal alpinsenter i fjor høst. Gledelig at hun ville komme på jazzeventet også i år! Vi slo oss sammen for å finne en cache like i nærheten før eventet begynte. Cachen fant vi, og da nærmet det seg event-tid.

Årets event ble en like stor suksess som i fjor. Veldig mange hyggelige folk, som tydelig satte pris på all kjeksen jeg hadde satt frem. Pent vær hadde vi også. :) Mange ansikter gjenkjente jeg fra forrige gang, mens noen var nye. 23 nick signerte den fysiske loggboka. Du kan lese loggene fra eventet her. Flere ymtet frempå at dette jazzeventet må bli en tradisjon, men det kan jeg dessverre ikke love. Kanskje noen andre må ta over stafettpinnen.

Etter eventet, som varte en halvtime mer enn oppsatt tid, rakk jeg å finne noen flere cacher i Kongsberg før konserten begynte på Kirketorget på kvelden. Etter konserten var jeg en snartur oppom steg 2 av Norgesboksen, før jeg fikk kommet meg til Notodden og sjekket inn i Airbnb-leilighet der.

En utrolig vellykket dag, der jeg fikk tatt de cachene jeg ønsket samt avholdt et vellykka event med fornøyde deltakere. :) I morra går turen videre til Voss.

Noen bilder fra i dag

På vei nedover Numedal er det mange fine steder
Mange fornøyde deltakere på event

Min sporbare maskot Onkel Reisende Mac var selvfølgelig på plass på eventbordet
23 geocachere signerte loggboka

Skriv kommentar