Sommertur dag 6: Caching i Voss

Dag 6 av sommerturen ble i sin helhet tilbrakt i Voss, der jeg skulle cache litt rundt omkring i bygda for se meg litt omkring og oppleve hva stedet hadde å by på. Jeg ble ikke skuffa!

For det første var jo været på min side. Det var egentlig meldt regn denne lørdagen, men værmeldingen forandret seg et par dager før, så dagen ble mye bedre enn forespeilet. Det var solgløtt gjennom hele dagen, og temperaturen var så grei at det gikk fint å sprade rundt i t-skjorte.

For det andre var det et yrende folkeliv, fordi turistsesongen har startet for fullt. Det så ut som mange ville besøke de samme stedene som meg, blant annet Voss kirke, Bømoen, Prestegardsmoen og Bordalsgjelet.

For det tredje fant jeg de cachene jeg skulle, 17 stykker, med unntak av én som dessverre var borte. De store favorittene i dag ble Bømoen barnecache og Bordalsgjelet. De fleste cachene var i god form og hadde det bra. :)

I 17-tiden dro jeg tilbake til Airbnb-leiligheten jeg leide for å logge cacher og skrive litt turrapporter.

Her er noen bilder fra dagen

Bømoen leir fra begynnelsen av 1900-tallet.
Gammel vaktpost ved Bømoen leir.
En tur bortom vindtunnelen.
Vetlahelvete, et dramatisk juv.
Bulken stasjon, en av stoppestedene for Bergens-banen.

Bordalsgjelet: Fantastisk gjel/juv med tilrettelagt sti for besøkende.
En god del turister overalt i Voss.
Voss kirke.
Voss Kulturhus. Her var det også en cache.
Utsikt fra taket av kulturhuset.
Ved Melsvatnet.

 

Skriv kommentar