Statistikk, Møre og Romsdal, 1. kvartal 2016

De av dere som kjenner meg fra gruppa Sunnmøre Geocaching på Facebook vet at jeg noen ganger i året legger ut litt Geocaching-statistikk som jeg har samlet fra Project-gc.com. Her er statistikk fra 1. kvartal 2016. Neste oppdatering kommer i starten av juli.

Klikk på bildene nedenfor for å se store versjoner.

Flest favorittpoeng mottatt for cacher utlagt i Møre og Romsdal hittil i år:
Her er jeg foreløpig på en hederlig femteplass.

stats1_small

Geocachere med flest funn i Møre og Romsdal hittil i år: 
Denne leder jeg visst overlegent! Veldig artig det, men det spørs om det holder hele året igjennom…

stats2_small

Flest geocacher utlagt i Møre og Romsdal hittil i år:
Femteplass på meg her. Jeg kommer nok ikke til å legge ut like mange nye cacher i år som i fjor.

stats3_small

Flest FTF (first-to-find) på cacher i Møre og Romsdal hittil i år:
Femteplass også her.

stats4_small

Flest logger mottatt på cacher i Møre og Romsdal hittil i år: 
Her har jeg en meget god andreplass! Det blir spennende å se utviklingen på denne statistikken i løpet av året.

stats5_small

Mest loggede cacher i Møre og Romsdal hittil i år:
Mine cacher “Vika Feriesenter”, “The Tourist Cache #2”, “Ålesund Technology Cache”, “The Mall” og “Sundsmyra: En lekeplass for hele familien” ligger godt plassert på denne lista. Jeg er spent på hvilke av mine cacher som blir liggende på lista ved utgangen av året.

stats6_small

Skriv kommentar