Statistikk og oppsummering etter sommerturen

Etter sommercacheturen har statistikken min selvfølgelig forandret seg litt. Jeg har blant annet passert milepælen 100 kirkecacher, fått logget to nye fylker samt slått rekorden for antall cacher på én dag.

Project Geocaching samler jo en hel del statistikk for meg, mens Geocaching Swiss Army Knife er veldig kjekk å bruke for å generere statistikk i et lesbart og oversiktlig format. Man kan lese mye spennende ut av statistikken.

Les mer: Hva er Geocaching?

118 funn

Sommerturen endte med 118 funn og 4 DNF (did not find). Jeg hadde laget en omhyggelig plan på cachetur.no, og planen ble stort sett fulgt. Det var noen få jeg hoppet over og kjørte forbi fordi tiden ikke strakk til, mens det var andre som var nykommere på planen underveis. Jeg fikk logget bortimot 36 kommuner i 7 fylker.

Det ble funn av de fleste cachene på planen

23 deltakere

Eventet i Kongsberg ble en suksess dette året også. Været var på vår side, og jeg fikk møte flere kjente fjes fra i fjor samt noen nye. I fjor var det 21 som signerte loggboka, i år var det 23. Fint med en liten økning! :) Det ble et hyggelig event med Geocaching-prat og kjeks.

23 deltakere på event

Kirkecacher

Jeg liker å samle på kirkecacher. Det finnes så mange flotte kirkebygg i Norge, både domkirker, stavkirker og vanlige kirker. Nå har jeg samlet 106 kirkecacher, så dermed er jeg kvalifisert til å signere og logge challengen “100 kirkecacher“. Tidligere har jeg logget challengen “50 norske kirkecacher“.

To nye fylker

Ett av målene med sommerens cachetur var å få to nye fylker i statistikken: Rogaland og Hordaland. Der hadde jeg ikke funnet cacher tidligere. Med en snartur opp på Røldalsfjellet fikk jeg logget Rogaland på vei til Odda. Det var kjekt! Nå har jeg bare 4 fylker igjen å finne cacher i.

Nå har jeg bare Østfold, Nordland, Troms og Finnmark igjen

41 cacher på én dag

Dag 1 av cacheturen ble brukt til maratoncaching; jeg fikk samlet 41 cacher på én dag gjennom 3 fylker. Kjekt å slå min tidligere rekord fra juni 2016.

Jeg slo også forrige rekord for antall cacher på én uke: 119 funn fra 3.-9. juli.

Høyesteliggende cache

Dag 3 var det fjelltur, og da fikk jeg funnet “Borgsjåbrotet” på 1485 moh. Høyeste funn før denne cachen var “Grytehovdi” på 1302 moh.

Turrapporter

Hvis du er interessert i å se bilder og lese turrapportene fra sommerturen, så finner du det her:
Sommertur dag 1: Ny rekord!
Sommertur dag 2: Uvdal
Sommertur dag 3: Fjelltur og caching
Sommertur dag 4: Event, caching og konsert i Kongsberg
Sommertur dag 5: Caching fra Notodden til Voss
Sommertur dag 6: Caching i Voss
Sommertur dag 7: Siste etappe fra Voss til Stadlandet

Og du? Husk å følge meg på Instagram. :) Følg meg gjerne på Flickr også. Der vil jeg legge ut bilder som jeg er mest fornøyd med.

 

 

 

Skriv kommentar